MADE IN NORWAY

UTVIKLET AV ERFARNE BÅTFOLK. PRODUSERES I NORGE.

MADE IN NORWAY

UTVIKLET AV ERFARNE BÅTFOLK.
PRODUSERES I NORGE.

TÅLER TØFFE NORSKE FORHOLD

CoastKey er utviklet av erfarne båtfolk som har jobbet kontinuerlig med å forbedre båtførerens sikkerhet og komfort ombord siden 2005. CoastKey tåler de tøffe norske forholdene på sjøen, og er produsert i Norge.

REDDER LIV

Sikkerhet er det viktigste aspektet ved båtlivet. Skulle føreren falle over bord, er det viktig at båten stanser umiddelbart. Undersøkelser viser at den tradisjonelle dødmannsknappsnoren dessverre blir benyttet i alt for liten grad. Hovedgrunnen er at mange føler seg lenket til konsollen, noe som begrenser bevegelighetsfrihet ombord i båten. Vi tror komfort, frihet og sikkerhet i samme produkt er det beste alternativet på sjøen – og her kommer CoastKey til sin rett!

FOR DIN KOMFORT

Folk bruker sjøen til ulike formål, og det er mange anledninger for å tilbringe en dag på havet. Noen tar seg en luftetur alene, noen tilbringer arbeidsdagen sin her, noen elsker å fiske, mens andre morer seg med vannsport eller nyter været sammen med barna.

Livet på sjøen er ofte relatert til en opplevelse, jobb eller en hobby, men det handler like mye om komforten og sikkerheten om bord.

Uavhengig av ditt formål for båtturen ønsker vi ikke at du, eller noen der hjemme, skal være bekymret. Med CostKey trenger du ikke velge mellom frihet og sikkerhet – vi ivaretar begge deler.

For din komfort har vi utviklet CoastKey, en løsning som leverer kommunikasjonen og interaksjonen mellom deg og din båt.

CoastKey er utviklet og testet for å tåle de tøffe, norske forholdene på sjøen.

Selskapet bak CoastKey, Nordic Wireless Solutions AS, har sin hovedbase i Norge med USA-kontor i Boca Raton, Florida. CoastKey er den første løsningen i båtmarkedet som kombinerer et innovativt “Keyless”-system med en trådløs dødmannsknapp.
ImageImageImage